Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هنگام ساخت یک ساختمان باید تمام اصول و قواعد لوله کشی به درستی انجام گیرد. لوله کشی ساختمان به مرور زمان دچار آسیب‌ها و پوسیدگی می‌شود و اگر به موقع تعمیر و تعویض نگردد دچار ترکیدگی شده و مشکلات جدی برای ساختمان و اهالی آن به وجود می‌آید.

معرفی روش‌های لوله کشی ساختمان

از گذشته تاکنون روش‌های مختلفی برای انجام لوله کشی ساختمان مورد استفاده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لوله کشی سنتی: در روش‌های سنتی از لوله‌های فولادی برای لوله کشی استفاده می‌شد که معایبی را به همراه داشتند. از جمله اینکه وزن بالایی داشته و زودتر دچار پوسیدگی و خوردگی می‌شدند. کار کردن با این نوع لوله‌ها بسیار سخت بود و زحمت زیادی می‌طلبید.

لوله کشی انشعابی: یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در لوله کشی ساختمان انجام گرفت تغییر جنس لوله‌ها از فولادی به پلاستیکی بود. ابتدا از لوله‌های آبرسانی اصلی درون خیابان یک انشعاب گرفته شده و به کنتور آب متصل می‌شود. در نهایت برای آبرسانی به هر بخش از ساختمان یک انشعاب از این لوله گرفته می‌شود. برای آب گرم و سرد از همین انشعاب‌ها استفاده می‌شود. با این تفاوت که برای آب گرم لوله‌ها به سیستم گرمایشی وارد می‌شود. این روش لوله کشی به صورت روکار و توکار انجام می‌شود.

لوله کشی کلکتوری: یکی از جدیدترین روش‌های لوله کشی و آبرسانی روش کلکتوری است. تفاوت آن با روش‌های دیگر این است که تمام لوله‌ها از یک کنتور و یک انشعاب گرفته نمی‌شوند، بلکه هر واحد می‌تواند به صورت جداگانه سیستم آبرسانی داشته باشد. در این روش از ابزاری به نام کلکتور استفاده می‌شود و برای ساختمان‌ها و مجتمع‌های با تعداد بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لوله کشی ساختمان با استادکار

 لوله کشی ساختمان استادکار در بخش‌های مختلف برای کاربردهای مختلف آبرسانی و فاضلاب صورت می‌گیرد. سیستم‌های آبرسانی برای بخش‌های داخلی و خارجی ساختمان مانند آشپزخانه، حمام، سرویس بهداشتی و ... انجام می‌گیرد. همچنین سیستم‌های فاضلاب نیز در آشپزخانه، سرویس بهداشتی، حمام، داخل حیاط و ... صورت می‌گیرد. هر خدمتی که برای لوله کشی و لوله بازکنی نیاز داشته باشید می توانید روی متخصصان استادکار حساب کنید. اما کدام خدمات لوله کشی از عهده متخصصان استادکار بر می آید؟

·         سیستم آبرسانی

برای نصب سیستم آبرسانی یک انشعاب از لوله آبرسانی اصلی گرفته شده و به داخل ساختمان هدایت می‌شود. سپس از طریق اتصالات مورد نیاز به تمام بخش‌های ساختمان آبرسانی انجام می‌شود. برای انجام این کار ابزارها و لوازم خاصی مورد نیاز است از جمله اتصالات مختلف، شیر و فلکه، دو راهی، سه راهی و ... که برای نصب درست لوله‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

·         سیستم فاضلاب

در انجام کارهای لوله کشی سیستم‌های دفع فاضلاب بسیار مهم بوده و از بسیاری از سیستم‌های دیگر پیچیده‌تر هستند. این سیستم‌ها به صورت توکار نصب شده و برای دفع مواد زائد آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی به کار برده می‌شوند. لوله‌های مورد استفاده برای سیستم فاضلاب از لوله‌های سیستم آبرسانی بزرگ‌تر هستند زیرا حجم فاضلاب از حجم آب ورودی بیشتر بوده و ممکن کوچک بودن لوله‌ها باعث ایجاد رسوبات و بسته شدن لوله‌ها می‌شود.

·         تخلیه چاه و لوله بازکنی

در زمان‌های دور برای تخلیه چاه فردی با لوله و ابزار در دسترس به داخل چاه فرستاده می‌شد و چاه را خالی می‌کرد اما با گذشت زمان ابزار و تکنولوژی‌های جدیدی اختراع شد که بدون دخالت انسان و به صورت کاملا بهداشتی چاه را تخلیه می‌کنند. در بسیاری از شهرهای بزرگ سیستم‌های دفع فاضلاب به صورت کانال‌های شبکه‌ای ایجاد شده است که نیازی به تخلیه ندارند و همگی در مکانی خاص منتقل می‌شوند. اما هنوز هم بسیاری از مناطق به این سیستم‌ها دسترسی نداشته و برای دفع فاضلاب به حفر چاه نیاز دارند.

ایجاد کانال‌ها و لوله‌ کشی برای تخلیه و انتقال فاضلاب نیازمند تخصص و تجربه کافی در این زمینه است. پس از احداث این نوع فاضلاب با گذشت زمان و به دلیل ایجاد رسوبات مختلف لوله‌ها دچار گرفتگی شده و نیازمند استفاده از روش‌هایی برای باز کردن هستند. اگر میزان پوسیدگی و حجم رسوبات بالا باشد سیستم فاضلاب باید به صورت کامل تعویض گردد. در غیر این صورت می‌توانید با ابزارها و مواد لازم برای باز کردن لوله‌ها و تمیز شدن مسیر عبور فاضلاب اقدام کنید. خدمات لوله بازکنی استادکار به همین منظور است و می تواند برای شما کمک کننده باشد.

استادکار و خدماتی که برای لوله کشی ساختمان به شما ارائه می کند

انجام تمام موارد گفته شده نیازمند دانش، تخصص و تجربه نیروهای متخصص در این زمینه است تا در کمترین زمان ممکن و با کمترین میزان خسارت و آسیب به سایر بخش‌های ساختمان خدمات لوله کشی و لوله بازکنی را انجام دهند. مراکز و شرکت‌های بسیار زیادی در این زمینه فعالیت می‌کنند. اپلیکیشن استادکار یکی از بهترین پلتفرم‌ها برای انجام خدمات است. این اپلیکیشن با استفاده از دانش و تخصص نیروهای متخصص در زمینه انواع خدمات ساختمانی، خدمات فنی و تعمیراتی فعالیت می‌کند.

با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید به صورت آنلاین و در تمام طول شبانه روز درخواست خدمات خود را ثبت کنید. در صورت نیاز می‌توانید با پشتیبانی تماس گرفته تا شما را برای انجام خدمات و هزینه‌های مربوطه راهنمایی کنند. از مهم‌ترین مزیت‌های این اپلیکیشن دسترسی به افراد متخصص و کاربلد و تیم پشتیبانی بسیار قوی است.

 این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.    

 

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رپور لوله کشی ساختمان سیستم آبرسانی مورد استفاده لوله بازکنی برای انجام یک انشعاب سیستم ها لوله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۴۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،با پیشرفت جامعه و اهمیت به زیبایی ساختمان‌ها و شهرها، نظافت نمای ساختمان به یکی از ملزومات جامعه و زندگی شهری تبدیل شده است. امروزه از نماشویی برای زیباتر شدن ساختمان‌ها و برج‌ها و پاک کردن آلودگی‌های آن‌ها استفاده می‌شود. مهندسان و معماران سعی می‌کنند که از شیشه‌ها، سنگ‌ها و مصالح زیبا و باکیفیت برای نمای ساختمان‌ها استفاده کنند تا باعث زیبایی شهر شوند. اما وجود ذرات گرد و غبار و آلودگی‌های شهری باعث از دست رفتن شفافیت و زیبایی این نماها خواهد شد. بنابراین برای اینکه نمای ساختمان خود را مانند روز اول کنید، باید از روش نماشویی استفاده کنید‌. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی شستشوی نمای ساختمان و روش‌های انجام آن بپردازیم.

شستشوی نما چیست؟

شستشوی نمای ساختمان به فرآیندی می‌گویند که منجر به حفظ آراستگی و زیبایی سازه‌ها می‌شود. به طور کلی هر چه نمای بیرونی یک ساختمان تمیزتر باشد، زیباتر به نظر می‌رسد و همه نگاه‌ها را به خود خیره خواهد کرد. در برخی از شهرها بارش باران اسیدی به میزان بیشتری اتفاق می‌افتد و آلودگی نیز بیشتر است. همین عوامل باعث می‌شوند که با گذشت زمان لایه‌ای از مواد اسیدی، خورنده و آلودگی‌ها بر روی سطح بیرونی نماها جمع شود و ظاهر آن‌ها را نازیبا و کثیف نماید. در صورتی که هر چه سریع‌تر برای شستشوی این آلودگی‌ها اقدام نکنید، هم منجر به نازیبا شدن ساختمان خواهید شد و هم اجازه می‌دهید که آلودگی‌ها به لایه‌های زیرین نفوذ کنند و باعث از بین رفتن آن‌ها شوند.

انواع روش‌های نماشویی ساختمان

نماشویی ساختمان با استفاده از روش‌های مختلفی انجام می‌شود. حتما تاکنون دیده‌اید که یک نفر با استفاده از طناب از ساختمان آویزان شده و در حال تمیز کردن آن است. البته روش‌های دیگری نیز برای نماشویی وجود دارد که بر اساس متریال و جنس به کار رفته در نما انتخاب می‌شوند. برخی از رایج‌ترین روش‌های نماشویی ساختمان عبارتند از:

استفاده از داربست

شستشوی نما بدون داربست و با داربست امکان‌پذیر است، اما رایج‌ترین روشی که برای این کار مورد استفاده قرار می‌گیرد، کمک گرفتن از داربست است. گاهی اوقات ساختمان‌های بلند و برج‌ها به شستشو نیاز پیدا می‌کنند و از آنجایی که شستشوی این ساختمان‌ها با ریسک و خطر جانی همراه است، به سادگی قابل انجام نخواهد بود. به همین دلیل از داربست استفاده می‌شود تا جان پرسنل در خطر نباشد. اگر چه استفاده از داربست، خطر را کاهش می‌دهد اما باز هم فرد باید دارای تجربه و مهارت زیاد باشد و از ارتفاع نترسد. به همین دلیل باید برای این کار از مجموعه‌های حرفه‌ای مانند گروه آسمان خراش کمک بگیرید تا بدون هیچ مشکلی نماشویی را انجام دهند.

استفاده از طناب

یکی دیگر از روش‌های رایجی که برای تمیز کردن بیرون ساختمان استفاده می‌شود، شستشوی نما با طناب است. در این روش برای آویزان شدن پرسنل از ساختمان، از طناب استفاده می‌شود. نظافت نمای ساختمان با طناب شاید خطرناک به نظر برسد، اما جالب است بدانید که طناب‌های به کار رفته در این روش استحکام بالایی دارند و دچار بریدگی نخواهند شد. حتی این روش در مقایسه با نماشویی با داربست ایمن‌تر است؛ چرا که اتصالات طناب‌ها قوی و قدرتمند هستند. در واقع اکثر شرکت‌های شستشوی نما این روش را ترجیح می‌دهند و در صورتی که نماشویی را در سطح شهر دیده باشید، متوجه می‌شوید که از طناب استفاده کرده‌اند.

نماشویی با راپل

معمولا شستشوی نما با راپل زمانی انجام می‌شود که ارتفاع ساختمان زیاد باشد و امکان بستن داربست به آن وجود نداشته باشد. راپل نیز نوعی طناب قطور و محکم است که با کمک کمربند ایمنی محکم می‌شود. به افرادی که شستشوی نما را با استفاده از این طناب‌ها انجام می‌دهند، راپل کار می‌گویند. در گروه آسمان خراش را‌پل کاران حرفه‌ای وجود دارند که می‌توانند در کمترین زمان کار نماشویی ساختمان شما را انجام دهند. نکته مهمی که در رابطه با این روش وجود دارد این است که به دقت و احتیاط زیادی وجود دارد. در صورتی که از راپل به درستی استفاده نشود، جان افراد را به خطر می‌اندازد.

به همین دلیل باید از افراد خبره و متخصص برای انجام این کار کمک بگیرید. فراموش نکنید که کار کردن در ارتفاعات، یک کار تخصصی می‌باشد و هر کسی نمی‌تواند از عهده آن برآید.

شستشوی نما با اسید

شستشوی نما با اسید یا اسیدشویی نما، یکی دیگر از روش‌های تمیزکاری ساختمان است که با هدف حفظ ظاهر سنگ‌ها و نما به کار می‌رود. در این روش از مواد شیمیایی اسیدی و خاص برای حذف آلودگی‌ها، رسوبات، زنگ‌زدگی، چربی و ... از سطح سنگ و نمای ساختمان استفاده می‌شود. اسیدشویی نما یک روش موثر برای بهبود ساختمان و جلوه‌بخشی به آن است. برای استفاده از این روش اغلب از مواد مختلفی مثل اسید فسفوریک، اسید هیدروکلریک یا اسید سولفوریک استفاده می‌شود. زمانی که این مواد اسیدی با سطوح سنگی نمای ساختمان تماس پیدا می‌کنند، مواد آلوده را حل می‌کنند و آن‌ها را از سطح ساختمان حذف خواهند کرد.

از روش اسیدشویی نما برای انواع مختلف سنگ‌ها از جمله بتن معمولی، تراورتن، مرمر، گرانیت و ... استفاده می‌شود. این فرآیند نه تنها ظاهر ساختمان را بهبود می‌بخشد؛ بلکه دوام و ماندگاری سنگ‌ها را نیز افزایش می‌دهد و از زنگ‌زدگی و آلودگی سریع آن‌ها جلوگیری خواهد کرد.

استفاده از واتر جت

استفاده از واترجت برای نظافت نمای ساختمان، یک روش پرکاربرد و موثر برای افزایش زیبایی نمای بیرونی ساختمان است. واتر جت شستشوی نما یک دستگاه پرفشار می‌باشد که از آب تحت فشار بالا استفاده می‌کند و سطوح مختلف مانند نمای ساختمان را تمیز می‌کند. در این روش آب و برخی مواد شیمیایی با هم مخلوط می‌شوند و با فشار بالا از داخل دستگاه به سمت بیرون پرتاب خواهند شد. در روش نماشویی با واترجت، فشار بالای آب باعث برداشته شدن گرد و غبار و مواد رسوبی از سطح ساختمان می‌شود و آن را به طور کامل تمیز می‌کند. از این روش برای پاک کردن رسوبات سخت مثل رسوبات زغال سنگ، رسوبات کربناتی و رسوبات آهن نیز استفاده می‌شود.

قیمت شستشوی نمای ساختمان 

هزینه نماشویی ساختمان به عواملی محتلفی بستگی دارد از جمله اینکه با کدام روش نیاز به نماشویی باشد، برای اطلاع دقیق از تعرفه و قیمت شستشوی نمای ساختمان در تهران می توانید به وبسایت های نماشویی ساختمان ، مانند آسمان خراش https://asemankharash.com ، کفسابی ، ایران لوتوس و راپینی مراجعه کرده و از قیمت های روز اطلاع یابید .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • ۲ کارگر حین عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی شیراز جان باختند
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • فوت دو کارگر حین اجرای عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز
  • مرگ تلخ ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری در شیراز
  • مرگ ۲ کارگر شهرداری شیراز حین عملیات لوله گذاری
  • مرگ ۲ کارگر پیمانکاری شهرداری شیراز حین کار
  • ‌فوت ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز
  • تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳